Extensis

Extensis tarjoaa erinomaiset tuotteet fonttien ja digitaalisten resurssien hallintaan. Extensis Connect on fontinhallinnan ja digitaalisen omaisuuden­hallinnan nykyaikaa. Se pitää huolen digitaalisista resursseistasi yhdessä ja samassa paikassa, etkä enää hukaa aikaasi fonttien ja tiedostojen etsimiseen.

 

Connect Fonts

Suitcase Fusion on nyt Connect Fonts, pilvi­pohjainen kirjasinten hallinta, jossa on automaattisia kirjasinten pari­liitos­ehdotuksia ja hakutoiminto, joka ajattelee kuten sinä.


Connect Assets

Tiimisi toiminta voi jumittua pahasti, kun digitaaliset resurssit ovat hajallaan esim. Google Drivessa, Dropboxissa tai tietokoneilla ja niiden irtolevyillä. Kun kaikki dokumentit ovat Connect Assetissa, löytyvät tiedostot nopeammin ja erilaisilta aineistoihin liittyviltä sekaannuksilta voidaan välttyä.


Universal Type Server

Pitää koko tiimin fonttiasiat kunnossa keskittämällä fonttien­hallinnan. Se on suunniteltu toimijoille joiden on käytettävä johdon­mukaista typo­grafiaa kaikissa materi­aaleissa kuten digitaalisassa mediassa, paino-, pakkaus- ja julkaisu­materiaaleissa. Robusti fontti­palvelin parantaa työn­kulkua ja varmistaa vaatimusten mukaisen loppu­tuloksen.


Portfolio

Digitaalisten aineistojen hallinta työnkulun automati­sointiin. Löydä ja hallitse kuva-, video-, audio-, PDF- ja Adobe Creative Suite -tiedostot helposti ja tehokkaasti. Käytä älykästä automaatiota resurssien järjestämiseen, avain­sanojen lisäämiseen ja kattavien työn­kulkujen luomiseen. Sopeutuvuus on osa Portfolion DNA:ta.


Valmistajan sivuille tästä
  Tietoja yrityksestä

People Group Data on erityisesti graafisen teollisuuden ohjelmistojen ja järjestelmätuotteiden maahantuoja.

  Yhteystiedot
  People Group Data

Stråhlenkuja 5
08700 Lohja
ville.airaksinen@peoplegroupdata.fi

Copyright © 2021 - People Group Data